Menu
Categories

Magazin online - piese și accesorii pentru autovehicule

Magazin online - piese și accesorii pentru autovehicule

Shopping Cart

No products in the cart.

Menu
Categories

Termeni și condiții

Termenii și condițiile magazinului Pe-roti.ro

Contract cu clienții

Compania care administrează site-ul www.pe-roti.ro, denumit in continuare Pe Roți sau Vânzator, este Bia Drapac Exim S.R.L., înregistrată în Registrul Comertului cu nr. J20/189/1996 și având Codul Unic de Înregistrare: RO8192262.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. Bia Drapac Exim S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina “Termeni și Condiții” din subsolul paginilor site-ului.

1. Dreptul de autor

Bia Drapac Exim S.R.L. garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.pe-roti.ro și nu le conferă drepturile de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Bia Drapac Exim S.R.L. fară acordul prealabil scris al acesteia.

Orice sesizare în legatură cu o eventuala încălcare a drepturilor de autor poate fi facută prin intermediul unui e-mail la adresa perotihd@gmail.com.

2. Limitarea răspunderii pentru produse

Produsele sunt oferite în forma în care vin de la producator și, de asemenea, în limita stocului disponibil. Bia Drapac Exim S.R.L. nu oferă nici o garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Bia Drapac Exim S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Bia Drapac Exim S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul www.pe-roti.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de catre reprezentanții fiecărei mărci.

Bia Drapac Exim S.R.L. nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumparate.Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însotite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor.

Bia Drapac Exim S.R.L. face toate eforturile pentru a furniza informații corecte despre prețul produselor. Este posibil ca unele prețuri sau caracteristici să fie eronate. În cazul înregistrarii unei comenzi cu un preț derizoriu, Bia Drapac Exim S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda cumpărătorului. În cazul înregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate,Bia Drapac Exim S.R.L. va depune toate eforturile în vederea livrarii către cumparator a unui produs cu caracteristici cât mai apropiate de cele prezentate pe site la momentul plasării comenzii. Dacă cumparatorul nu este de acord cu propunerea făcută, Bia Drapac Exim S.R.L. are dreptul să anuleze comanda cumparatorului.

Prețurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Modificarea prețurilor produselor afișate pe site se poate face fară o inștiințare prealabilă.

3. Limitarea răspunderii pentru livrare și plată

Livrarea produselor are o arie de extindere națională, oriunde în România. Bia Drapac Exim S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Se va aplica un tarif de livrare în cuantum de 22 RON pentru comenzile livrate prin Fan Courier. Prețurile sunt valabile în limita ariei de acoperire a curierilor și a unei greutati de maxim 10 kg pe comandă. 

Bia Drapac Exim S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii romanești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o data după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care nici în acest interval de timp clientul nu este găsit la adresa menționată, comanda va fi anulată.

Bia Drapac Exim S.R.L. nu răspunde de faptele sau acțiunile firmei de curierat sau ale angajaților acesteia, cum ar fi întarzierea livrarii sau deteriorarea coletelor. La primirea coletelor clientul trebuie să verifice cu atenție piesele primite! Eventualele reclamații legate de lipsa unor produse sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate curierului la primirea coletului. Acesta va încheia un proces verbal de constatare a reclamației pe baza căruia se va solutiona problema semnalată.

Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factură, bon fiscal sau chitanță). Curierii nu vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documentele (facturi, chitanțe, bonuri fiscale sau AWB).

Bia Drapac Exim S.R.L. face tot posibilul pentru a livra în cel mai scurt timp comenzile. Termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorită unui volum foarte mare de comenzi pe care firmele de curierat le înregistreaza in prezent, pot aparea întarzieri la livrarea comenzilor. În anumite situații (produsul comandat se afla într-un depozit extern, perioade aglomerate cum ar fi sarbatorile de iarnă, black friday etc.), termenul de livrare poate fi de 3-7 zile lucrătoare.

4. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

       Vânzătorul este exonerat de raspundere privind garanția sau aceasta poate fi anulata în urmatoarele cazuri:

  • Piesa nu a fost montată într-un atelier de specialitate autorizat R.A.R. sau de producatorul autovehiculului;
  • Piesa s-a defectat datorită montării incorecte, montării împreună cu piese conexe uzate / defecte sau a nerespectării indicațiilor de montaj ale producatorului;
  • Piesa a fost greșit aleasă sau a fost utilizată cu alt scop decat cel indicat iîn catalogul producatorului;
  • Piesa nu a fost identificată corect datorită prezentării de catre cumparator a unor date eronate sau înainte de montaj nu s-a comparat cu piesa de înlocuit;
  • Autoturismul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevazut de constructor sau a fost exploatat în condiții necorespunzatoare (raliuri, competiții sportive, etc.);
  • Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi (șocuri termice, electrice, mecanice);
  • Piesa prezintă urme de lovituri, zgârieturi, rupturi, deformări sau s-a uzat datorită exploatarii normale;
  • Nu sunt respectate condițiile de mai jos pentru piesele cu conditii speciale de acordare a garantiei.

5. Dreptul de returnare a produselor

Conform legislației românesti în vigoare, renunțarea la cumparare prin dreptul de retragere din contract se poate face în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectand condițiile OG34/2014, care precizează: “consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.”

 Nu se admite retur pentru produsele aduse pe comandă la cerința expresă a clientului.

 Reclamațiile referitoare la neconcordanța dintre marfă și factură se accepta numai dacă acestea au fost sesizate în scris în termen de maxim 2 zile de la livrare.

6. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul www.pe-roti.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Bia Drapac Exim S.R.L. își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

7. Confidențialitatea și protecția datelor

Pe-roti.ro va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Detalii complete referitor la politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal o puteți găsi la adresa: https://pe-roti.ro/date-cu-caracter-personal/

8. Litigii și dispozții finale

Orice altă problemă cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.pe-roti.ro sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemelor de către utilizator.

Previous Article
Contul meu
Shop