Menu
Categories

Magazin online - piese și accesorii pentru autovehicule

Magazin online - piese și accesorii pentru autovehicule

Shopping Cart

No products in the cart.

Menu
Categories

Date cu caracter personal

Acord GDPR – Date Cu Caracter Personal


Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, BIA DRAPAC EXIM SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal:
1) Scopul principal pentru care colectam datele dvs. este cel de a întocmi documentele de livrare și nu stocam mai multe date decât este nevoie pentru crearea contului și întocmirea documentelor:

 • pentru expeditii (AWB) – Nume complet, adresă completă, numar de telefon
 • pentru facturile aferente comenzilor – Nume complet, adresă completă
 • pentru logare in baza noastra de date – Adresa de e-mail

2) Scopul secundar – informarea utilizatorilor / clienților (cumparatorilor) privind situația contului lor de pe peroti.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmarire și monitorizare a vânzarilor și comportamentul consumatorului, fără a încalca legile în vigoare.

Datele colectate de catre colaboratori terti
1) Colaboratori Direcți – Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în bazele de date ale colaboratorilor și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate si prelucrate temporar de catre colaboratorii terți ai acestora (firma contabilitate), curieri (Fan Courier, DPD) care prestează anumite servicii pentru Peroti.ro.

2) Colaboratori indirecți ca Google Analytics, Facebook, Searchanise, Webpushr, care colectează date despre navigarea dvs. pe site-ul nostru pentru desfasurarea și/sau derularea de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activitați comerciale de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de urmarire și monitorizare a vânzărilor, etc.

Datele care pot fi colectate de catre colaboratorii indirecți pot fi urmatoarele:

 • data accesării
 • tipul browserului
 • versiunea sistemului de operare
 • tipul dispozitivului
 • geo locație (țara, județ, oraș)

Prin citirea prezentului Acord GDPR și continuarea navigarii pe site-ul nostru ați luat la cunostință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus/a unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor dumneavoastră garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările ulterioare. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțiala a acestora.

Stocarea datelor
In scopul comercializarii produselor de pe site-ul Peroti.ro, stocăm datele cu caracter personal enumerate mai sus atâta timp cât există relația dintre client și magazin în vederea achiziționării de produse prin platforma online sau telefonic și numai cu consimtamantul expres al clientului care poate fi oricând retras.
Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa Bia Drapac Exim SRL (sau prin email la perotihd@gmail.com), vă puteți exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o dată pe an să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • să interveniți asupra datelor transmise;
 • să vă opuneți prelucrarii datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară
 • să solicitați stergerea datelor, cu exceptia situațiilor prevazute de lege.

Astfel, Peroti.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Peroti.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Peroti.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntampina încalcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, iîn baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Shop