Menu
Categories

Magazin online - piese și accesorii pentru autovehicule

Magazin online - piese și accesorii pentru autovehicule

Shopping Cart

No products in the cart.

Menu
Categories

Rambursări și returnări

Politica noastră de rambursare și returnare durează 15 de zile lucrătoare. Dacă au trecut 15 de zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare completă.

Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Mai multe tipuri de bunuri nu se pot returna. Nu acceptăm spre returnare produse din materiale periculoase, lichide sau gaze inflamabile.

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și vă vom returna banii în contul bancar indicat de dumneavoastră, în maximum 14 zile lucrătoare.

Rambursări întârziate sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la biaexim@yahoo.com

Schimburile

Nu schimbăm produsele cumpărate de dumneavoastră de pe site pe-roti.ro cu altele din aceeași categorie sau la același preț. Banii achitați pe produs vor fi rambunsați în contul dvs. bancar.

Livrare & Returnare

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne la office@pe-roti.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Previous Article
Despre noi
Shop